Website Community CROW Levende Stad verbeterd en vernieuwd

06-09-2020

De website van CROW Levende Stad is vernieuwd en daar zijn we trots op! CROW Levende Stad is een community voor overheden en bedrijven, waarin beheerders van de openbare ruimte worden samengebracht.

Op de nieuwe website kan je nog makkelijker communiceren en kennis en praktijkvoorbeelden delen met andere leden uit de community, samenwerken met groepen en meediscussiëren over verschillende onderwerpen. En je hebt een snel overzicht van de relevante kennismodules, publicaties en cursussen voor je dagelijkse werk.


Gratis lid worden van CROW Levende Stad?

Word lid van de community om gratis toegang te krijgen tot onder andere:
  • de praktijkvoorbeelden en plaats ook je eigen trotse werk;
  • de ledenpagina waar je in contact kan komen met collega’s door heel Nederland;
  • openbare en besloten discussiegroepen, waar je documenten kan ophalen, delen en vragen kan stellen.
Partner worden
Naast een gratis lidmaatschap, kun je ook partner worden. Met een betaald partnerschap van CROW Levende Stad heb je toegang tot alle content, met als extra voordeel ook exclusieve content als thema- en regiobijeenkomsten enonline webinars. Daarnaast heb je als partner toegang tot presentatievideo’s van bijeenkomsten (alleen als je ook het gratis lidmaatschap op de website hebt geactiveerd).


Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de vernieuwde website het gratis lidmaatschap of het partnerschap? Lees meer hierover. 
©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven