Website Community CROW Levende Stad

Op deze website kan je makkelijk communiceren en kennis en praktijkvoorbeelden delen met andere leden uit de community, samenwerken met groepen en meediscussiëren over verschillende onderwerpen. En je hebt een snel overzicht van de relevante kennismodules, publicaties en cursussen voor je dagelijkse werk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de vernieuwde website, het gratis lidmaatschap of betaald partnerschap? Bekijk de infographic.
 


Gratis lid worden van CROW Levende Stad?

Word lid van de community om gratis toegang te krijgen tot:
 • jouw profiel en je favorieten;
 • de ledenpagina waar je in contact kan komen met collega’s door heel Nederland;
 • zelf praktijkvoorbeelden uploaden;
 • openbare en besloten discussiegroepen, waar je documenten kan uitwisselen en vragen kan stellen;
 • samenwerken in groepen.
Meld je direct gratis aan.


Inkijkje nieuwe mogelijkheden

 • Praktijkvoorbeelden
  Nieuw zijn de praktijkvoorbeelden. Vanuit het hele land worden praktijkvoorbeelden omtrent beheer verzameld. Het is ook mogelijk om je eigen praktijkvoorbeelden te uploaden.
 • Leden
  Benieuwd hoe je in contact kan komen met collega’s bij andere gemeenten? Via de ledenpagina zie je alle leden van de community van CROW Levende Stad. Leden kunnen zelf kiezen of ze contactgegevens openbaar maken of niet.
 • Groepen
  Er zijn nu ook groepen. Binnen groepen kun je documenten uitwisselen of via een forum een gesprek beginnen. De huidige groepen zijn besloten voor de regiobijeenkomsten. De groep ‘Video’s en webinars’ is voor partners van CROW Levende Stad, waar zij verschillende opnames van presentaties terug kunnen kijken.


Partner worden

Naast een gratis lidmaatschap, kun je ook partner worden. Bij CROW Levende Stad zijn ondertussen meer dan 80 partners aangesloten. Dit zijn zowel gemeenten, provincies als bedrijven. Met een partnerschap van CROW Levende Stad heb je toegang tot alle content en verder als extra voordeel gratis toegang tot exclusieve content als:
 • Thema- en regiobijeenkomsten;
 • online webinars;
 • presentatievideo’s van bijeenkomsten (dit kan als ook het gratis lidmaatschap op de website is geactiveerd).
CROW Levende Stad organiseert, in samenwerking met één of meerdere partners, zowel landelijke als regionale bijeenkomsten over veel verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld: beeldkwaliteit, klimaatadaptatie, gladheidsbestrijding, burgerparticipatie en beleving. Onderwerpen worden vaak aangedragen door de partners zelf of worden ingegeven door de actualiteit.

Registreren voor het partnerschap kan voor overheden en voor bedrijven.

©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven