Over CROW Levende stad

CROW Levende Stad organiseert, in samenwerking met één of meerdere partners, zowel landelijke als regionale bijeenkomsten over veel verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld: beeldkwaliteit, klimaatadaptatie, gladheidsbestrijding, burgerparticipatie en beleving. Onderwerpen worden vaak aangedragen door de partners zelf of worden ingegeven door de actualiteit.

Ook faciliteert CROW Levende Stad middels haar website het delen van kennis. Zo kan je zelf praktijkvoorbeelden toevoegen, maar ook meedoen in groepen om over onderwerpen te discussiëren.

Je moet op deze site inloggen om: de leden pagina te openen, groepen te bezoeken, content toe te kunnen voegen.


Coördinatieteam

Het coördinatieteam organiseert en faciliteert de bijeenkomsten van het netwerk om het voor de partners zo makkelijk mogelijk te maken. De uitnodiging, agenda en de locatie voor de bijeenkomst worden via persoonlijk contact kortgesloten met de gastgemeente. Met de inzet van diverse media geven we bekendheid aan de geplande bijeenkomsten, laten we zien wat we voor onze partners organiseren en krijgen we feedback terug op actuele onderwerpen die interessant zijn voor onze partners.
 

LinkedIn groep

Bekijk ook de CROW Levende Stad LinkedIn groep.
 

Lid worden

Lid worden van de community is eenvoudig. Je kan inloggen via je eigen ‘mijn CROW’-account. Hiervoor heb je nog wel eerst het ‘community-abonnement’ nodig. Deze is geheel kosteloos via deze link te krijgen.
Vul na aanmelding via ‘Mijn profiel’ rechtsboven op de pagina van CROW Levende Stad je gegevens in en alles is compleet. Heb je vragen? Mail naar community@crow.nl.

Let op: lid worden van de CROW Levende Stad community is toegankelijk voor iedereen. Dit lidmaatschap is niet hetzelfde als een partnerschap van CROW Levende Stad, waarbij bijeenkomsten gratis te bezoeken zijn en toegang tot de video's en webinars mogelijk is. Aanmelden voor het partnerschap kan voor gemeenten hier, en voor bedrijven hier.
 

Partners

Bij CROW Levende Stad zijn meer dan 80 partners aangesloten. Dit zijn zowel gemeenten, provincies als bedrijven.
Partner worden is eenvoudig. Je kan je partnerschap online afsluiten:


Blijf op de hoogte van het nieuws en de activiteiten

©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven