Over CROW Levende stad

CROW Levende Stad organiseert, in samenwerking met één of meerdere partners, zowel landelijke als regionale bijeenkomsten over veel verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld: beeldkwaliteit, klimaatadaptatie, gladheidsbestrijding, burgerparticipatie en beleving. Onderwerpen worden vaak aangedragen door de partners zelf of worden ingegeven door de actualiteit.

Ook faciliteert CROW Levende Stad via deze community-website het delen van kennis. Zo kan je zelf praktijkvoorbeelden toevoegen, maar ook meedoen in discussiegroepen. Je moet op deze website inloggen om: de leden pagina te openen, groepen te bezoeken en content toe te kunnen voegen.

 

Wil je snel en laagdrempelig informatie over CROW Levende Stad en haar activiteiten ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief en word lid van de Linkedin discussiegroep CROW Levende Stad.

Coördinatieteam

Het coördinatieteam van CROW organiseert en faciliteert de bijeenkomsten van het netwerk om het voor de partners zo makkelijk mogelijk te maken. De uitnodiging, agenda en de locatie voor de bijeenkomst worden via persoonlijk contact kortgesloten met de gastgemeente. Met de inzet van diverse media geven we bekendheid aan de geplande bijeenkomsten, laten we zien wat we voor onze partners organiseren en krijgen we feedback terug op actuele onderwerpen die interessant zijn voor onze partners.
 

Het kennisnetwerk

Bij CROW Levende Stad zijn meer dan 80 betalende partners aangesloten. Dit zijn zowel gemeenten, provincies als bedrijven. Onze partners delen tijdens, maar ook buiten, de bijeenkomsten kennis en ervaringen met elkaar en met experts. Dit maakt dat jij jouw werk efficiënter en makkelijker kunt doen.  Je hoeft, met kennis en ervaringen van anderen, niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden. Bekijk het netwerk
 

Ook partner worden?

Partner worden is eenvoudig. Je kunt een partnerschapsabonnement makkelijk online afsluiten. Lees meer over de 2 soorten partnerschap.
 

Lid van community worden

Naast het betaald partnerschap bieden we ook een gratis lidmaatschap van de CROW Levende Stad community-website aan. Dit lidmaatschap is voor iedereen toegankelijk. Als geregistreerd lid van deze community heb je onder andere toegang tot kennisdocumenten, discussiegroepen en het ledenoverzicht.
Bekijk alle voordelen en de instructie voor het afsluiten van een gratis lidmaatschap.

Let op: Dit lidmaatschap is niet hetzelfde als een partnerschap van CROW Levende Stad, waarbij bijeenkomsten gratis te bezoeken zijn en toegang tot de video's en webinars mogelijk is. Aanmelden voor een partnerschap


LinkedIn groep CROW Levende Stad

Word ook lid van onze CROW Levende Stad LinkedIn groep.


Blijf op de hoogte van het nieuws en de activiteiten

©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven