Ons netwerk

Bij CROW Levende Stad zijn meer dan 80 partners aangesloten. Dit zijn zowel gemeenten, provincies als bedrijven. Klik op de kaart hieronder om hem te vergroten.

Onze partners delen tijdens, maar ook buiten, de bijeenkomsten kennis en ervaringen met elkaar en met experts. Dit maakt dat jij jouw werk efficiënter en makkelijker kunt doen. Je hoeft, met kennis en ervaringen van anderen, niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden.

Bekijk het netwerkoverzicht:  

Over CROW Levende Stad

CROW Levende Stad organiseert, in samenwerking met één of meerdere partners, zowel landelijke als regionale bijeenkomsten over veel verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld: beeldkwaliteit, klimaatadaptatie, energietransitie, data en informatie, gladheidsbestrijding, burgerparticipatie, beleving, gifvrij onkruidbeheer of boomveiligheid. Onderwerpen worden vaak aangedragen door de partners zelf of worden ingegeven door de actualiteit.
Wil je meer informatie over CROW Levende Stad? Klik dan hier.
 

Coördinatieteam

Het coördinatieteam van CROW organiseert en faciliteert de bijeenkomsten van het netwerk om het voor de partners zo makkelijk mogelijk te maken. De uitnodiging, agenda en de locatie voor de bijeenkomst worden via persoonlijk contact kortgesloten met de gastgemeente. Met de inzet van diverse media geven we bekendheid aan de geplande bijeenkomsten, laten we zien wat we  voor onze partners organiseren en krijgen we feedback terug op actuele onderwerpen die interessant zijn voor onze partners.

Ook partner worden?

Partner worden is eenvoudig. Je kunt een partnerschapsabonnement makkelijk online afsluiten.
Lees meer over de 2 soorten partnerschap.  

Snel informatie over CROW Levende Stad?

Wil je snel en laagdrempelig informatie over CROW Levende Stad en haar activiteiten ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief en word lid van de Linkedin discussiegroep CROW Levende Stad.

 

©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven