Intervisie aanvragen

Heb jij een vraagstuk, casus of probleem rondom beheer, assetmanagement of de organisatie waar je mee zit die je graag wil bespreken met collega’s van andere organisaties?
Bij CROW Levende stad is het nu ook mogelijk om intervisies aan te vragen waarbij je je vraagstuk voorlegt aan anderen. Het aanvragen van een intervisie is alleen mogelijk voor partners van het netwerk.

Wil je een intervisie aanvragen? Vul dan hieronder het formulier in. Onder het formulier staat de procedure uitleg.Procedure

Heb je een vraagstuk binnen je organisatie die je graag met anderen buiten de organisatie zou willen bespreken? Partners van CROW Levende Stad kunnen hiervoor een gratis intervisie aanvragen. Het werkt als volgt:
  • Meld je via het bovenstaande formulier aan
  • Elke partner mag één keer per jaar een intervisie aanvragen
  • Jouw vraag wordt uitgezet binnen het netwerk, waarna mensen zich kunnen aanmelden om te helpen
  • Met alle aangemelde deelnemers (max. 5), inclusief de indiener, wordt een datum geprikt
  • Op deze datum wordt een bijeenkomst van maximaal 1 uur ingepland om je vraagstuk te bespreken
  • Overige aandachtspunten worden in dit document benoemd.
Tijdens de intervisie kan je aan de groep je vraagstuk presenteren. Vervolgens kunnen de andere aanwezigen reageren en hun kijk meegeven.

Via intervisies bereik je meer, doordat verschillende ogen van buiten de organisatie meekijken met jouw vraagstuk. Soms komen daar concrete oplossingen uit, anders leidt het tot nieuwe inzichten en inspiraties. Wil je meer weten over de intervisies? Mail dan naar peter.vandeven@crow.nl.


Experts gezocht

Voor deze intervisies zijn wij altijd op zoek naar een expertpanel. Wil jij meewerken om andere gemeenten opweg te helpen? Meld je dan aan voor het Expertpanel.

Door je aan te melden kom je in de poule met andere experts die wij kunnen vragen om mee te werken aan een intervisie-aanvraag.

Als wij een aanvraag binnen krijgen, zullen wij deze onder de experts uitzetten, waarna zij zelf kunnen bepalen of zij hieraan mee willen werken*. Als je wil meewerken aan een vraag, dan wordt middels een datumprikker een geschikte datum gezocht.

  Meld je aan als expert

*Aanmelden als expert brengt geen verplichtingen met zich mee. Bij elke intervisie is de keuze aan de expert of hij/zij mee wil werken.
©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven