Assetmanagement

Kennismodules en tools

Kennismodule Assetmanagement

Hoe behoud je overzicht als Beheerder Openbare Ruimte en kun je maatschappelijke waarde blijven creëren? Dankzij Assetmanagement. Assetmanagement geeft sturing aan de gehele levenscyclus van kapitaalgoederen (middelen, processen en mensen), de assets in jouw gemeente.

iAMPro portaal

Op het iAMPro portaal kan je kennis uitwisselen met andere assetmanagers. Ook zijn er praktijkvoorbeelden te vinden, nieuws en meer.


Cursussen

Postbachelor Assetmanagement voor de Openbare Ruimte

Avans+ en CROW hebben de handen in elkaar geslagen om deze opleiding te ontwikkelen. Met aandacht voor de inhoud van assetmanagement vanuit CROW en andere aspecten die van belang zijn om assetmanagement te kunnen gebruiken in je organisatie.

Assetmanagement voor openbare ruimte en infrastructuur (basismodule)

Actief aan de slag met assetmanagement? In de Basismodule Assetmanagement leer je de beginselen van assetmanagement, toegespitst op het werkveld infrastructuur. Volg de cursus en creëer, net als steeds meer beheerders, extra waarde met assetmanagement.

Assetmanagement voor openbare ruimte en infrastructuur (verdiepingsmodule)

Actief aan de slag met assetmanagement? Deze Verdiepingsmodule Assetmanagement is bedoeld voor iedereen die Assetmanagement in de (eigen) praktijk wil kennen en toepassen. Met deze kennis en vaardigheden optimaliseer je de resultaten uit assetmanagement.

Basiscursus Risicoanalyse en -management in de Bouw en Infra

Wil je bewust om kunnen gaan met risico’s bij complexe bouw- en infraprojecten en een betere beheersing van jouw projecten en organisatie? In deze cursus leer je wat de basisprincipes zijn van risicomanagement en hoe je deze kunt toepassen.
©2020 All rights reserved Privacy verklaring -
Cookie verklaring -
Disclaimer -
Voorwaarden -
Beheer door
Scroll naar boven